zondag 14 november 2010

Getrouwd in Las Vegas

Het moest er een keer van komen... En het kwam er een keer van op donderdag 4 november 2010. In een kitscherige Wedding Chapel in Las Vegas ben ik getrouwd met Marja. Geen genodigden, geen toeters, geen bellen... maar een echte ‘quick wedding’ zoals dat in Las Vegas gebruikelijk is. Met alleen twee getuigen om het huwelijk officieel te maken. En een heerlijk onge├»nteresseerde trouwambtenaar voor de 'weddingvows'.Bij de eerste blik
De meer intelligente lezer had tussen de regels wellicht al lang opgemerkt dat mijn verhouding met Marja geen zuivere professionele fotograaf-model relatie was. Alleen de grootte van de tag Marja aan de rechterkant van dit blog verraadt al een en ander.
De waarheid is dan ook eerder dat ik zo'n beetje bij de eerste blik al voor Marja gevallen was. En vervolgens creatief allerlei projecten verzon om wellicht minder nodige fotoreportages en video's te maken. En zodoende mijn visuele Marja-genot te maximaliseren. En genieten was het!

Getuigen
Ook de getuigen hebben een verhaal. Blondie en Rotje hadden al eerder succesvol gefigureerd in de paaldansvideo ‘Dionysos Angels’. En met Rotje (van Rotjeknorr ofwel Rotterdam) had ik tevens (samen met Marja) mijn eerste trio beleefd. En de eerste keer blijft altijd speciaal. Ook Blondie's en Rotje's aanwezigheid maakte de bruiloft daarmee een beetje extra bijzonder en in elk geval 'heel Second Life' ;-) Dus: dames bedankt!

0 reacties: