maandag 3 januari 2011

Flickr

Dionysos was al actief Facebook met inmiddels bijna 200 'vrienden'...
Dionysos had al een kanaal op YouTube waar hij als producent van filmpjes steeds meer de ambitie richting pornobaron in de aldult-industry lijkt te verraden ;-)
Dionysos stuurde zelfs heel af en toe al een verdwaalde tweet de wereld in op Twitter.
En nu dan, om de Social Media gekte compleet te maken, is een slapend account op de fotosite Flickr eindelijk leven ingeblazen.

Bestemming
De meeste mensen zoeken een doel in het leven. Zo ook in het tweede leven. In mijn 'echte leven' weet ik nog steeds niet wat ik later worden wil. Terwijl het inmiddels al lang later is...  Maar in mijn tweede leven had ik mijn roeping snel gevonden: fotograaf en filmmaker. Geen slechte maar ook geen al te goede. En lekker onprofessioneel in zijn 'vak'.*
*Lees: het type fotograaf dat niet van zijn model kan afblijven. Maar wel weer zo netjes is om dan met zijn model te trouwen, dat dan weer wel... ;-)

Inmiddels na alweer ruim een half jaar in Second Life heb ik inmiddels een aardige fotocollectie opgebouwd. Zo heb ik inmiddels meer dan 1000 foto's van Marja en er is zelfs al in gelimiteerde oplage een echt boek op de markt gekomen: "De smaak van Marja". Een waar collectersitem voor liefhebbers.

     Interview in Philosopher Today naar aanleiding van het  fotoboek


Flickr
Flickr is de grootste fotosite ter wereld en dus de plek om al die mooie foto's te delen.
Nu is foto's plaatsen op Flickr, zonder daar behalve jezelf niemand naar kijkt, natuurlijk een beetje sneu. Dus stap één is nadat je wat foto's geplaatst hebt, wat vrienden te maken. Ofwel je bestaande hele en halve contacten verzamelen.

Nu zie je op Flickr dezelfde Social Media gekte als op andere plaatsen en zijn er wel 'fotografen' met meer dan 1000 contacten (volgers). Wie dus wil dat zijn of haar foto's bekeken worden doet er beter aan veel 'vrienden' te gaan maken, dan mooie foto's te maken. Werk aan de winkel dus ;-)

Links:
Dionysos Gandt Photostream on Flickr

0 reacties: