zondag 9 mei 2010

Bootsfetish

Ik weet eigenlijk niet echt precies wat een fetish is, laat staan of ik er zelf één heb.
Maar als ik er één heb... dan is het een bootsfetish!
Second Life is een waar paradijs voor liefhebbers van schoenen. Schoenen zijn er goedkoop; vaak gratis zelfs. Een ander groot voordeel ten opzichte van ‘real life’ is dat je onafhankelijk van het soort schoenen dat je draagt nooit last krijgt van pijnlijke voeten. Daarbij is de wereld zodanig ontworpen dat je zelfs met hoge hakken over het strand kan paraderen zonder dat deze in het zand wegzakken.
Schoenen en vooral ook laarzen zijn dus helemaal hip in SL. Soms is bijna alleen al de naam van een schoenenwinkel de moeite waard! Wat te denken van bijvoorbeeld: "Bootgasm".


Advertentie voor boots op Xstreet SL

In de (steeds vreemder lijkende) wereld buiten Second Life ben ik ook altijd al gecharmeerd geweest van laarzen:  de vorm, de materialen, de hakken, het mooie klak-klak-geluid bij het lopen... Het is dan ook niet vreemd dat mijn 1e wat serieuze aankoop voor mijn eigen garderobe een paar ‘bikersboots’ betrof. En het eerste cadeautje dat ik kocht voor een SL-vriendin een set fraaie lieslaarzen*... Al was het maar voor mijn eigen visuele genot omdat je zo’n cadeautje natuurlijk verplicht bent te dragen.
*Lieslaarzen zijn sowieso razend populair in SL. Daar waar je deze buiten SL hooguit in een stripbar of kinky club zal vinden is dit in 'the inworld' heel gebruikelijk schoeisel.

Voor bootsfetishisten en andersoortige liefhebbers ter afsluiting nog wat plaatjes:

Dames bedankt! :-)

0 reacties: