zondag 30 mei 2010

Dionysos 2.0

Niets is zo veranderlijk als de mens. Een eerder bericht in dit blog ten spijt heb ik een eerdere versie van mezelf (Dionysos 1.12) compleet geupgrade. Als de wereld dan toch maakbaar is; waarom er dan ook niet asociaal goed uitzien? Dus heb ik een geheel vernieuwde Dionysos gemaakt inclusief nieuwe shape, skin, haar, ogen,... eigenlijk alles zo'n beetje.

Dionysos 2.0 - Nieuwe profielfoto op Second Life

Wanneer ik zeg dat 'ik' Dionysos gemaakt heb spreek ik niet helemaal de waarheid.
Second Life is feitelijk een groot Barbiefeest voor volwassenen. Vrouwen zijn wekenlang bezig hun avatar ("Barbie") te perfectioneren. En als man weet ik dat deze vrouwen het liefste ook met "Ken" aan de slag gaan. Het heeft ook veel voordelen de styling aan een vrouw over te laten. Als man heb ik om te beginnen al niet het geduld om dagenlang te speuren naar huiden, lichaamsvormenvormen, ogen (ja... alles is in SL te koop!)
En belangrijker nog... vrouwen hebben er vaak een beter oog voor.

Een scherp oog en gevoel voor stijl had ik direct gespot bij Marja. Ze zag als eerste (of durfde als 1e te zeggen!?) dat mijn Dio 1.12 kapsel feitelijk een hybride mix was van twee pruiken (au... leuk kennis te maken); ze zag ook direct direct dat mijn schoenen buitenproportioneel groot waren (au nr 2... gezellig gesprek) etc. etc.
Gelukkig heb ik geleerd dat je blij moet zijn met je criticasters in het leven. Zo ook in een 2e leven. Vooral als ze gelijk hebben :)

Dus toen ik toch met Marja op pad ging om een filmpje te maken was het direct een mooi moment voor een redesign van mezelf. Want aan wie kon ik dat beter overlaten dan aan mijn grootste criticaster? Dus gaf ik Marja een soort Carte Blanche mijn avatar te 'verbeteren'. En het resultaat mag er wezen: Dionysos 2.0

Dionysos 2.0 - Sixpack klaar voor de zomer

Ondanks dat ik geheel vernieuwd ben is de essentie van Dionysos versie 1.12 nog intact gebleven: Zachte ogen en iets artistieks mede dankzij het paardestaartje met een licht vrouwelijk touch.

Helemaal goed dus. Met dank dus aan mijn personal styliste, alias 'Ken-maker', Marja!
Thnx Marja: good work.

0 reacties: